Marokkaanse interieur winkel

Geschreven op 02-05-2022 door Robin Groot

In deze blog geef ik je een kijkje in onze huidige collectie. Graag neem ik je mee in het verhaal achter onze handgemaakte Marokkaanse manden en Marokkaanse lampen die je kunt bestellen in onze online Marokkaanse interieur winkel. Want to know more? Lees dan gauw verder.

Marokkaanse manden
Er zijn zes producten online voor de categorie van de manden. Doordat de producten handgemaakt worden heeft elke klant van ons een uniek product die net iets anders kan zijn qua patroon, kleur of afmeting. Dat maakt het zo leuk en uniek. De manden die ik aanbied zijn in small, medium, large en manden met deksels en zonder verkrijgbaar. Ga naar de shop en ontdek de verschillende Marokkaanse manden op de website.

Marokkaanse lampen
De lampen zijn gemaakt van riet, handgemaakt en zijn zeer decoratief. Je kunt de lampen voor de eetkamer, voor je nachtkast en andere plekken gebruiken om extra licht te krijgen in de kamer. Ik heb twee soorten lampen: lampenkap die je kunt hangen en lampen die je kunt neerzetten. Meer weten over het assortiment van de lampen? Ga dan naar de shop en bewonder onze verschillende Marokkaanse lampen en lampenkappen van riet.

Het verhaal van SOEKS BY ROBIN
SOEKS BY ROBIN is een droom ontstaan midden in de souks (Arabische markt) van Marrakech. Op mijn allereerste reis werd ik letterlijk betoverd door de ambacht, geuren, kleuren en passie van deze stad. Na terugkomst bleef Marrakech in mijn hoofd zitten en ik besloot een tweede reis te maken. Tijdens deze reis leerde ik veel over Marrakech. Ik leerde over de cultuur en het verhaal van de mensen. Ik kwam te weten dat achter de prachtige oranje en roze-kleurige muren en de vele interieur winkeltjes een hectisch en soms agressief leven afspeelt. Ik leerde over de producten en de ambacht die zo puur en anders is dan ik tot dan toe gewend was. Een product is vaak het resultaat van een gezin dat van jong tot oud samenwerkt en volledig leeft van de opbrengsten. Dat verhaal is eigenlijk te mooi om niet te delen met de rest van de wereld. Samen met mijn partners Nadine en Omar hebben we een manier gevonden om met de juiste mensen samen te werken. Eerlijke ambachtslieden die met zoveel passie en zorgvuldigheid de meest prachtige producten maken. En daar ontstond SOEKS BY ROBIN. Een droom die tot werkelijkheid kwam.

Wil je persoonlijk advies op maat? Neem dan gerust contact op via info@soeksbyrobin.com of de contactpagina!

Liefs, Robin