ONZE PARTNERS

SOEKS BY ROBIN is een droom ontstaan midden in de souks (Arabische markt) van Marrakech. Op mijn allereerste reis werd ik letterlijk betoverd door de ambacht, geuren, kleuren en passie van deze stad. Na terugkomst bleef Marrakech in mijn hoofd zitten en ik besloot een tweede reis te maken. Tijdens deze reis leerde ik veel over Marrakech. Ik leerde over de cultuur en het verhaal van de mensen. Ik kwam te weten dat achter de prachtige oranje en roze-kleurige muren en de vele interieur winkeltjes een hectisch en soms agressief leven afspeelt. Ik leerde over de producten en de ambacht die zo puur en anders is dan ik tot dan toe gewend was. Een product is vaak het resultaat van een gezin dat van jong tot oud samenwerkt en volledig leeft van de opbrengsten. Dat verhaal is eigenlijk te mooi om niet te delen met de rest van de wereld. Samen met mijn partners Nadine en Omar hebben we een manier gevonden om met de juiste mensen samen te werken. Eerlijke ambachtslieden die met zoveel passie en zorgvuldigheid de meest prachtige producten maken. En daar ontstond SOEKS BY ROBIN. Een droom die tot werkelijkheid kwam.

 

Inmiddels is ons aanbod uitgebreid en werken we samen met onze partner Nikhil and Chirag uit Jaisalmer, India. Hij werkt samen met een vrouwen coöperatie uit de omgeving, die de meest prachtige quilts maken uit vintage katoenen doeken en oude sari's. 

In het kort staat SOEKS BY ROBIN voor een verbintenis van culturen door middel van interieur en lifestyle, met een specialiteit in ambacht uit Marokko en India. Elk item is uniek en gemaakt van 100% natuurlijke materialen zoals wol en palmblad. Bij elke aankoop wordt de maker eerlijk beloond. Dit is dan ook een van de belangrijkste kernwaarden van SOEKS BY ROBIN.

 

SAMENWERKINGEN

SOEKS BY ROBIN heeft er voor gekozen om samen te werken met locals uit Marrakech en Jaisalmer. Waarom hebben we daarvoor gekozen? 

  • Door de kennis en ervaring met de stad, weten Nadine, Omar, Nikhil en Chirag precies met welke ambachtslieden en families wij eerlijk kunnen samenwerken.

  • Waar de allerbeste kwaliteit van producten gevonden kan worden.

  • De dagenlange gesprekken over cultuur en ambacht heeft ons het juiste verhaal geleerd, die wij vervolgens weer met jou kunnen delen. 

Naast het eerlijk supporten van de maker, is het vertellen van het juiste verhaal een tweede belangrijke kernwaarde voor SOEKS BY ROBIN. Mocht je ooit vragen hebben, of meer willen weten neem dan gerust contact op met ons via info@soeksbyrobin.com.

727B4A59-2B49-4E8B-8F62-72EE705262E4.JPEG