Een bedrijf met een verhaal

SOEKS BY ROBIN is een droom ontstaan midden in de souks (Arabische markt) van Marrakech. Op mijn allereerste reis werd ik letterlijk betoverd door de ambacht, geuren, kleuren en passie van deze stad. Na terugkomst bleef Marrakech in mijn hoofd zitten en ik besloot een tweede reis te maken. Tijdens deze reis leerde ik veel over Marrakech. Ik leerde over de cultuur en het verhaal van de mensen. Ik kwam te weten dat achter de prachtige oranje en roze-kleurige muren en de vele interieur winkeltjes een hectisch en soms agressief leven afspeelt. Ik leerde over de producten en de ambacht die zo puur en anders is dan ik tot dan toe gewend was. Een product is vaak het resultaat van een gezin dat van jong tot oud samenwerkt en volledig leeft van de opbrengsten. Dat verhaal is eigenlijk te mooi om niet te delen met de rest van de wereld. Samen met mijn partners Nadine en Omar hebben we een manier gevonden om met de juiste mensen samen te werken. Eerlijke ambachtslieden die met zoveel passie en zorgvuldigheid de meest prachtige producten maken. En daar ontstond SOEKS BY ROBIN. Een droom die tot werkelijkheid kwam.

In het kort staat SOEKS BY ROBIN voor een verbintenis van culturen door middel van interieur en lifestyle uit Marokko. Elk item is uniek en gemaakt van 100% natuurlijke producten zoals wol en palmblad. Bij elke aankoop gaat een fair share naar de vakman achter het product. Op die manier trachten we een goede bijdrage te kunnen leveren aan de lokale economie van Marokko. 

"De dagenlange gesprekken over cultuur en ambacht heeft ons het juiste verhaal van Marrakech geleerd, die wij vervolgens weer aan jou willen vertellen"

SOEKS BY ROBIN heeft er voor gekozen om samen te werken met locals uit Marrakech. Waarom we daarvoor hebben gekozen? 

  1. Door de kennis en ervaring met de stad, weten Nadine en Omar precies met welke ambachtslieden en families wij eerlijk kunnen samenwerken.
  2. Waar de allerbeste kwaliteit van producten gevonden kan worden.
  3. De dagenlange gesprekken over cultuur en ambacht heeft ons het verhaal van Marrakech geleerd, die wij vervolgens weer aan jou willen vertellen. 

Mocht je vragen hebben, of meer willen weten over ons neem dan gerust contact op met info@soeksbyrobin.com of 06-14297639!