Verzenden en retourneren

Verzenden

SOEKS BY ROBIN doet er alles aan om het pakket zo snel mogelijk bij jou te laten bezorgen. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, worden binnen 1 á 2 werkdagen bij jou thuis bezorgd. Mocht het om welke reden dan ook zijn dat deze levertijd niet haalbaar is, brengen wij je hier van op de hoogte.

Voor bestellingen geldt:

  • €7,95 voor nationale verzendingen

  • Verzendkosten voor internationale verzendingen variëren. Bekijk op de pagina ‘afrekenen’ wat de verzendkosten bedragen voor jouw land. 

Retourneren

Bij SOEKS BY ROBIN is het mogelijk je bestelling op de website te ruilen of retourneren, mits de door jouw bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt. Retouren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de complete bestelling. Nadat de retour in goede orde ontvangen is, wordt het verschuldigde bedrag teruggestort op je rekening. Let op: bestellingen op aanvraag vallen niet onder deze regel, en kunnen dan ook niet geretourneerd worden.

Wanneer je een bestelling wilt retourneren, willen wij je vragen om het retour aan te melden door een mail te sturen naar info@soeksbyrobin.com. Graag het bestelnummer en de reden van retour vermelden in de mail. 

Retouradres:

SOEKS BY ROBIN

De Star 46a

1601 MH Enkhuizen

Let er op dat het artikel terug dient te keren in de originele staat en originele verpakking. Eventuele (verzend)kosten die gemaakt worden bij het retourneren, zijn voor de koper. Let op: ontstane schade bij een retourzending zijn het risico van de klant. In geval van schade bij een retourzending, zijn de kosten voor de rekening van de klant.