VERZENDEN EN RETOURNEREN

Verzenden

SOEKS BY ROBIN doet er alles aan om het pakket zo snel mogelijk bij jou te laten bezorgen. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, worden binnen 1 á 2 werkdagen bij jou thuis bezorgd. Mocht het om welke reden dan ook zijn dat deze levertijd niet haalbaar is, breng ik je hier van op de hoogte.

Bestellingen boven de €150,- worden gratis standaard verzonden binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €150,- geldt:

  • €7,95 voor nationale verzendingen

  • Verzendkosten voor internationale verzendingen variëren. Bekijk op de pagina 'afrekenen' wat de verzendkosten bedragen voor jouw land. 

Retourneren

Bij SOEKS BY ROBIN is het mogelijk je bestelling op de website te ruilen of retourneren, mits de door jouw bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt. Retouren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de complete bestelling. Nadat de retour in goede orde ontvangen is, wordt het verschuldigde bedrag teruggestort op je rekening. Let op: bestellingen op aanvraag vallen niet onder deze regel, en kunnen dan ook niet geretourneerd worden.

 

Wanneer je een bestelling wilt retourneren, wil ik je vragen om gebruik te maken van het retourformulier dat je kunt downloaden onderaan deze pagina. Graag dit formulier sturen naar info@soeksbyrobin.com zodat ik alvast op de hoogte ben.

Retouradres:

SOEKS BY ROBIN

De Trompet 14c

1601 MK Enkhuizen

Noord-Holland

Nederland

 

Let er op dat het artikel terug dient te keren in de originele staat en originele verpakking. Eventuele (verzend)kosten die gemaakt worden bij het retourneren, zijn voor de koper. Let op: ontstane schade bij een retourzending zijn het risico van de klant. In geval van schade bij een retourzending, zijn de kosten voor de rekening van de klant. 

 

Retourformulier